Udtalelser

Her under følger lidt kommentar om mig og min behandling fra personer der der har været på besøg hos mig.

Væk med spisetrang Jeg har været til behandling hos Erik to gange nu for min store spisetrang. Tænkte på Chips og slik døgnet rundt. Men allerede efter første behandling var trangen væk. 14 dage senere til anden behandling havde jeg tabt 4.9 kg. Kun ved bare at droppe alt det usunde. Vil klart anbefale Erik til andre.

Christina

Kære Erik. Jeg vil blot fortælle dig, at jeg begyndte på hormoner igen i søndags og har på ingen måder været påvirket af dem rent psykisk! Jeg føler mig ovenpå, stærkt og rolig indeni – det er helt uvirkeligt – nærmest som om medicinen ikke virker… Håber mit overskud fortsætter… Tusind tak fordi du har været så stor en hjælp for mig.

Nanna

Hej Erik. Ja imorgen er det 3 uger siden jeg fik behandling / hjælp til min diabetes, miraklet er sket jeg har ikke på noget tidspunkt spist slik men har 2 gange haft lyst, afhjulpet med dine ord tag en dyb indånding og så var det glemt, alt sammen stadig en succes men også utrolig oplevelse, jeg har fortalt flere om det nogle kigger mærkeligt og tænker jeg nok er tosset men lad den om det, endnu engang tak for hjælpen.

Per Larsen

Hej Erik. Tusind tak for behandling i går. Dejlig face og effektiv healing. Vågnede idag for første gang længe uden smerter i ryggen. Tak for det. Har jo en tid hos kiropraktoren som jeg lige nu syntes virker lidt skørt, pendulerede dog på det.. og fik at vide at jeg godt kunne tage afsted… så det gør jeg, og tænker det vil gøre mig endnu mere mobil. Jeg vender helt sikkert tilbage inden længe.

Lene

Jeg har fået japansk ansigtsløftning hos Erik og det kan varm anbefales. Det er den bedste selvforkælelse man kan forestille sig. Jeg kom med hovedpine og gik derfra helt frisk. Jeg skal helt sikkert have flere behandlinger

Anette

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere