Regressionsterapi

Regressionsterapi med Healing og forståelse

Healings-regressionsterapi

Terapien kan finde og forløse dine gamle traumer og give dig en bevidsthed om de blokeringer/programmer du tidligere har lavet for dig selv, der ikke længere er hensigtsmæssige.

Terapien tager udgangspunkt i din aktuelle livssituation – følelser som kan være en angst depression eller frustration

Terapien kan også være velegnet til forståelse af den psykiske årsag til fysisk sygdom.

Regressionsterapi kan især give forløsning og forståelse omkring lavt selvværd, magtesløshed, problemer i parforhold og udfordringer i forældre/barn relationer.

Du vil i selve terapien få indsigter der kan mærkes straks. I ugerne efter terapien kan der stadig være en oplevelse af forløsning på dybere planer og indsigter der viser sig i relation til situationer i din hverdag.

Har du brug for at gå dybere i en opfølgende terapi, kan det tidligst ske efter 3 uger. For nogle er én terapi nok, andre kan have brug for 1-3 sessioner mere over de efterfølgende måneder, for at opnå det bedst mulige resultat.

For at kunne få udbytte af denne terapiform, må du ikke være nervøs for at mærke dine følelser. Er du et udpræget kontrolmenneske – eller har du aldrig prøvet at arbejde med spirituelle værktøjer før, kan det være svært for dig at få fuld udbytte. I disse tilfælde er der andre metoder, der er bedre for dig  for eksempel min Navti behandling eller healing eller hypnose .

Er du i tvivl om hvorvidt det er en velegnet terapiform for dig, så kontakt mig for en opklarende telefonsamtale.

Målet er, at du går hjem med:

  • Spirituel selvforståelse
  • Følelsesmæssig befrielse
  • Værktøjer til at ændre uønskede handlemønstre
  • Indsigt i dine egne handlemønstre

Meditativ tilstand

Under terapien vil du være i en meditativ tilstand på Alpha niveau.

Sessionen starter med en dybdegående samtale, der indkredser det du har brug for at se på. Derefter foregår selve terapien, hvor du ligger behageligt på briksen. En regressionsterapi varer typisk ml. 1 – 1,5 timer. Efterfølgende er der ro til at du kan lande godt igen.

Regressionsterapi betyder at gå tilbage i tiden, til det tidspunkt der bedst kan opløse eventuelle blokeringer og give indsigt og forståelse. Det kan være tidlig ungdom og barndom, fostertilstand eller tidligere liv. I enkelte tilfælde kan et besøg i livet mellem livene være nødvendigt for forløsning og forståelse.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere