Qigong

Qigong er en fantastisk motionsform, som kombinerer bevægelse og meditation

Qi Gong

.En meget afslappende motion, som styrker og afslapper krop og sind.

Qi Gong er for alle.

Bevægelserne er så rolige og nænsomme, at alle kan være med og hvis man har skavanker, kan øvelserne justeres så de passer til den enkelte.

Den er ligeledes formidabel til genoptræning.

Efter både fysiske og psykiske lidelser. Qigong er meget beroligende, og derfor meget godt at dyrke, hvis der er stress i kroppen og sind.Ny forskning fastslår at mindfulness i bevægelse f.eks Qigong både hjælper på akut stress og også medvirker til at udvikle modstandsdygtighed overfor stress på længere sigt.Desuden har jeg selv brugt Qigong for at komme mig efter whiplash.

 Hvad betyder Qigong?

  Qigong er egentlig et sammensat ord. Qi betyder energi i betydningen livskraft/vitalitet/vigør.  Gong betyder “dedikeret tid”. 

Mange oversætter Gong med at kultivere/skabe/bevæge Qi, men den mest præcise oversættelse er “den dedikerede tid hvori man udøver Qi gong og dermed arbejder med sin Qi”.Qi Gong betyder, at man med sin dedikerede indsats over tid forøger energiens kvalitet i kroppen, hvilket forbedrer helbreddet på alle måder.Qigong har sit fundament i Traditionel Kinesisk Medicin hvor Daoismen er grundtanken. Daoismen er en livsfilosofi for nogle  og religion for andre.

Qi Gong for livet

  • Mere energi
  • Mere smidig
  • Mere overskud
  • Mindre Stress
  • Godt for Psyken

Respons

Jeg har fået japansk ansigtsløftning hos Erik og det kan varm anbefales. Det er den bedste selvforkælelse man kan forestille sig. Jeg kom med hovedpine og gik derfra helt frisk. Jeg skal helt sikkert have flere behandlinger

Anette

Tusind tak for behandling i går😊 dejlig face og effektiv healing❤ vågnede idag for første gang længe uden smerter i ryggen👍👍tak for det

Har jo en tid hos kiropraktoren som jeg lige nu syntes virker lidt skørt, pendulerede dog på det.. og fik at vide at jeg godt kunne tage afsted… så det gør jeg, og tænker det vil gøre mig endnu mere mobil.

Jeg vender helt sikkert tilbage inden længe

Mange hilsener  og ønsker dig en dejlig dag

Lene

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere